Vergroot de professionele uitstraling
van jouw bedrijf en versterk je merk met het
Instagram Branding Pakket!

Je bent erg actief op social media, maar alles wat je deelt past net niet lekker bij elkaar. De kleuren matchen niet. Je komt er vaak pas  na het plaatsten achter dat je wéér het verkeerde lettertype hebt gebruikt. En het kost je ook nog eens ontzettend veel tijd. Je hebt regelmatig het gevoel dat je brand helemaal niet duidelijk is en dat je totaal niet opvalt tussen alle andere berichten op social media. Daarnaast gaan de chaotische combinaties echt ten koste van jouw professionaliteit. Jouw bedrijf is veel groter, mooier en succesvoller dan dat die paar slecht in elkaar gedraaide templates nu laten zien.
Profiel Kim Monrooy

Kim Monrooy

"

Digitale vormgever //

Ik maakte al voor tientallen ondernemers professionele ontwerpen.

Vormgeven is iets wat ik met veel liefde doe maar het meedenken met de ondernemer zodat ze met veel plezier hun templates kunnen posten en een branding hebben waarop ze verliefd zijn is echt mijn passie!

Waar jij nu tegenaan loopt, is exact het struikelblok waar ik al  tientallen ondernemers overheen heb kunnen helpen. Ze stelden mij de vraag of ik ze kon helpen en ervoor kon zorgen dat ze eindelijk opvielen met hun berichten. Deze ondernemers hadden door hun zelf in elkaar gezette templates een allesbehalve professionele uitstraling en daar baalden ze van.

Terecht, als je het mij vraagt. Want een ijzersterke uitstraling zorgt ervoor dat je opvalt en je
onderscheidt van de rest. Je springt in het oog. Jouw ideale klant herkent direct dat dit om
jouw bericht gaat. En dan heb ik het nog niet eens over het gemak dat bij professioneel ontworpen templates komt kijken.

Doordat ik dit voor mijn klanten realiseer, kunnen zij op veel verschillende kanalen hun merk ijzersterk neerzetten zonder dat hun kostbare tijd verloren gaat.
Mijn highlights, tsja die waren aan vervanging toe. Degene die ik nu nog had, heb ik snel tijdens de start van mijn onderneming gemaakt. Alles wat ik voor mijn eigen branding doe, doe ik gewoon even vlug en laat ik dan maar zo. Daar wilde ik vanaf. Ik ben ervan overtuigd dat je moet investeren in experts in hun vak, vandaar dat ik hiervoor Kim in schakelde. Super blij met het eindresultaat!
Ik ben niet creatief als het gaat om vormgeving. Wel waar ik heen wil en wat ik voor ogen heb maar het zelf maken lukt gewoon niet. Je ging er ontzettend snel mee aan de slag, oplevering was snel, zonder persoonlijk 'echt' contact wist je toch wat ik bedoelde met een prachtig resultaat. Je maakt toch iets wat bij iemand moet passen en het enige wat je had was mijn website en instagram foto's. Erg knap.
Wanneer is het Instagram Branding Pakket iets voor jou?
Als jij er ontzettend van baalt dat
Instagram templates
Kortom, jij baalt gewoon ontzettend van het gebrek aan een goede uitstraling!
Geen paniek. Het kan anders. Beter. Veel beter. Ontzettend, mind blowing beter. Daar ga ik je bij helpen. Ik ga ervoor zorgen dat jij heel veel tijd kan besparen dat niemand meer om jouw bedrijf heen kan. Hoe handig en fijn zou het zijn als je gewoon een greep kunt doen uit een stapel op maat gemaakte en professionele templates? Geen gedoe met zelf in elkaar zetten, lekker snel en altijd bij de hand en zo mooi dat ze scroll-stoppend werken op Instagram.

Dat klinkt goed, he?
Jij wordt namelijk dolgelukkig van:

Ik vond fijn aan onze samenwerking dat je snel reageerde en echt direct snapte welk beeld er bij mij past, ondanks dat het redelijk ‘afwijkt’ van wat je meestal maakt. Je was erg flexibel en was er echt op gebrand om iets moois af te leveren. Iedereen die zijn Insta account professioneler neer wil zetten en snapt dat je dan zelf kan gaan zitten knutselen maar dat het slimmer is om dat iemand te laten doen die dat beter kan dan jij

Mag ik je dan voorstellen aan de

INSTAGRAM BRANDING PAKKETTEN

Als digitaal ontwerper zorg ik ervoor dat jouw templates uitstralen waar jij als ondernemer voor staat. Ik laat jouw professionaliteit, brand en kracht terugkomen en ik zorg voor templates die de aandacht trekken.
Wat mag jij van mij verwachten?

at Wat mag jij van mij v mag jij van mij verwachten?

Instagram branding pakket S

Instagram branding pakket M

Instagram§ branding pakket L

Wil jij templates hebben die opvallen bij je klanten en daardoor meer zult verkopen via Instagram? Bestel het pakket

Nee, dit is niet nodig, Het is wel fijn al je de basis in kennis hebt (foto toevoegen, tekst aanpassen, hoe je templates moet opslaan) 
Mocht je deze kennis niet hebben dan ontvang je van mij een video waarbij ik de stappen uitleg.

Je hoeft niet perse Canva Pro te hebben MAAR ik raad het je wel ten zeerste aan omdat dit je enorm veel meer mogelijkheden bied.
– Meer design elementen – Meer stockfoto’s – Meer Layouts
Het kost je maar €12 euro per maand maar hierdoor creëer je templates die wél opvallen bij je volgers. Kijk hier maar: Canva PRO

De Instagram Berichten Templates krijg je altijd via een link in Canva. Op deze manier kun jij ze zelf bewerken (foto/teksten toevoegen) Kies je voor Instagram Story Templates die je ook in Canva wilt bewerken krijg je daarvan ook de link.
Liever de Story Templates direct gebruiken in Instagram (deze zijn meer basic) dan ontvang je ze van mij als PNG bestand. Hetzelfde geldt voor de Hoogtepunt Cover. 

Een Carrousel post is een post bestaande uit verschillende templates. In dit geval 6 verschillende soorten templates, die mooi uitsluiten op elkaar. Je post deze templates in 1x waardoor je volgers kunnen swipen. Deze post vallen enorm op bij volgers en krijgt hierdoor veel meer bereik.

Nee, zeker niet. Ik overleg met jou over welke onderwerpen jij veel post of waarvoor jij de templates wilt gebruiken. Denk hierbij aan: quotes, ervaringen, tips, adviezen of je diensten. Ik kan templates maken met of zonder foto’s of een mooie combinatie. Alles is daarin mogelijk!

Ik wil dat de pakketten toegankelijk zijn voor iedereen dus ik denk graag met je mee zodat het ook voor jou mogelijk is.